Formidling

Vi har en rekke formidlingstilbud for store og små på lydinstituttet. Hos oss kan du lære om musikken fra 1900-tallet, lære om lydens historie, delta på lyttekurs og utforske samlingen vår. Vi har over 120.000 LP-plater som kan sees og lyttes til, samt et stort utvalg av gammelt lydutstyr og rariteter fra gamle dager. Ta kontakt for mer informasjon om de ulike formidlingsoppleggene vi tilbyr.

Arrangement for skoler

Norsk lydinstitutt tilbyr foredrag til grunnskole og videregående, hvor lydhistorien blir presentert. Hovedansvarlig for formidlingen er Per Dahl som har utarbeidet et opplegg der elevene får se, høre og prøve gamle formater for lydinnspilling og lydavspilling.

Arrangement for grupper

Rikdommen i samlingen hos Norsk Lydinstitutt åpner for mange spennende presentasjoner og foredrag. Vi skreddersyr opplegg for bedrifter, foreninger, lag og andre grupper. Foredragene varierer i lengde fra 45 minutter til over 2 timer og tilpasses ønsker fra publikum.

Arrangement for privatpersoner

Det er mulig å utvide gleden ved lytting til musikk gjennom å delta på lyttekurs. Disse kursene er lagt til rette for alle musikkinteresserte, også de uten musikkfaglig bakgrunn.